Yhdistysinfo

Rovaniemen Yrittäjänaiset ry on paikallisten yrittäjänaisten etujärjestö, jossa on yli 100 jäsentä. Yhdistyksen jäseninä ovat rovaniemeläiset yrittäjänaiset ja muutoin naisyrittäjyyttä edistävät naishenkilöt. Yhdistys kuuluu Suomen ensimmäisten paikallisten etujärjestöjen joukkoon ja se on ajanut yrittäjänaisten etuja vuodesta 1948 lähtien. Rovaniemen Yrittäjänaiset ry on koko maan kattavan Yrittäjänaisten Keskusliitto ry:n jäsen.  Keskusliitto on puolestaan Suomen Yrittäjät ry:n jäsen.

Yhdistyksemme toimii yrittäjänaisten ja vapaata yksityisyritteliäisyyttä ja markkinataloutta kannattavien naisten aatteellisena yrittäjä-ja talouspoliittisena etujärjestönä. Yhdistys pyrkii myös edistämään jäsenistönsä valmiutta yrittäjyyteen ja oman ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Se tarjoaa oivan mahdollisuuden oman aktiivisuuden lisäämiseen sekä yhteistyöhön muiden yrittäjänaisten kanssa. Rovaniemen yrittäjänaisyhdistyksen lisäksi Lapissa toimii vastaavanlainen yhdistys Kemissä, Kemijärvellä, Sodankylässä, Ivalossa, Kittilässä ja Ylitorniolla. Kaikkiaan noin 330 naista Lapissa kuuluu jo yrittäjänaisyhdistyksiin.

Rovaniemen yrittäjänaisten toimintaan kuuluu yrittäjyyden edistäminen Lapissa, naisyrittäjien etujen ajaminen, yhteiset tapahtumat ja yrittäjänä jaksamisen tukeminen. Yhdistyksen kautta yritykset ja naisyrittäjät pääsevät verkostoitumaan ja saavat lisää näkyvyyttä.

Ajamme yrittäjänaisten etuja!