ROVANIEMEN YRITTÄJÄNAISET RY
 

TIEDOTTEET

VUODEN YRITTÄJÄNAINEN 2022:
ONNITTELUT VUODEN 2022 YRITTÄJÄNAISELLE IRMA TUISKULLE!

Koulutus- ja terapiapalvelut Irma Tuisku Oy:n yrittäjä tarjoaa psykoterapiapalveluja yksilöille, pariskunnille, perheille ja ryhmille, sekä työnohjausta ja työyhteisöjen kehittämispalveluita. Irma Tuisku on uranuurtaja seksologian alalla Pohjois-Suomessa; Monipuolisten seksuaaliterapia-palveluiden lisäksi hän kouluttaa seksuaalineuvojia- ja terapeutteja. Irman tavoitteena on edistää toiminnallaan ihmisten hyvinvointia sekä auttaa työyhteisöjä löytämään uusia, heille ominaisia tapoja toimia.
Lämpimät Onnittelut moniosaaja Irmalle!
https://www.koulutus-jaterapiapalvelut.net/6


VUODEN YRITTÄJÄNAISET 2021:
ONNITTELUT VUODEN 2021 YRITTÄJÄNAISILLE KATJA OLLAKALLE JA TARJA PIKKUPIRTILLE!

Rovaniemen Yrittäjänaisten hallitus palkitsi 27.10.2021 historiallisesti kaksi vuoden yrittäjänaista, Taidekehystämö Hyvärisen siskokset Katjan ja Tarjan.
Taidekehystämö Hyvärinen tarjoaa asiakkailleen laajan kattauksen taide- ja askartelutuotteita, sekä asiantuntevaa kehystyspalvelua laadukkailla materiaaleilla. Toisessa polvessa toimivat yrittäjät Tarja Pikkupirtti ja Katja Ollakka ovat ansioituneesti kehittäneet yritystoimintaansa perustamalla nettisivuilleen suunnittelustudion, joka mahdollistaa asiakkaan palvelun myös etänä. Suunnittelustudion lisäksi yrittäjät ovat uudistaneet liiketoimintaansa, yrityksen nettisivuja ja logoa. Lämpimät Onnittelut Katja ja Tarja!
https://taidehyvarinen.fi/suunnitteleKULTAINEN ORAS 2021
SUOMEN YRITTÄJÄNAISTEN VALTAKUNNALLINEN KULTAINEN ORAS-KANNUSTUSPALKINTO MARJO SAARISELLE: 
Nuorelle yrittäjänaiselle myönnettävän Kultainen Oras -kannustuspalkinnon pokkasi tänä vuonna rovaniemeläisen Design Saarisen Marjo Saarinen, 38. Vuonna 2016 perustettu Design Saarinen tarjoaa monipuolista sisustussuunnittelu- ja eri­kois­maa­laus­pal­ve­lua yksityis- ja yritysasiakkaille Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.
Suomen Yrittäjänaisten sekä LähiTapiola-ryhmän ja Työeläkeyhtiö Elon myöntämä palkinto ojennettiin Saariselle Turussa järjestetyillä valtakunnallisilla liit­to­kokous­päi­vil­lä. Joka toinen vuosi jaettavan Kultainen Oras -kannustuspalkinnon lahjoittavat LähiTapiola-ryhmä ja Työeläkeyhtiö Elo. Palkintokriteerien mukaan yrittäjän tulee osoittaa toiminnassaan erityistä rohkeutta, omaperäisyyttä, en­nak­ko­luu­lot­to­muut­ta ja innovatiivisuutta.
https://www.designsaarinen.fi/TAINA STARK RO­VA­NIE­MEN VUODEN YRIT­TÄ­JÄ­NAI­NEN 2020:
Rovaniemen Yrittäjänaisten hallitus palkitsi 7.12.2020 Vuoden Yrittäjänaisen Taina Starkin, joka on Beebike-yrityksen perustaja.
Taina tekee upeaa työtä "miesvoittoisessa" bisneksessä myymällä ja huoltamalla polkupyöriä, sekä (yrityksen nimen mukaisesti) myymällä itse valmistamaansa hunajaa!
Tutustu Tainan yritykseen: www.beebike.fi
RYN UU­DIS­TE­TUT SÄÄNNÖT 2021

LUE LISÄÄ: